Opis stanowiska pracy
Kierowca- Dostawca dla Restauracji KFC Borek
Obecnie poszukujemy osób, chętnych do nawiązania współpracy z agencją świadczącą usługi dowozowe dla KFC.
Do zaoferowania mamy:
Stabilną, pełną wyzwań pracę
Grafik dostosowany do indywidualnych potrzeb
Przyjazną atmosferę w dynamicznym zespole
Wymagania
Nasze oczekiwania:
Prawo jazdy kat. B( przez min 3 lata)
Znajomość topografii miasta/dzielnicy
Orientacja na klienta
Terminowość, dokładność i zaangażowanie
Umiejętność efektywnej komunikacji i pracy w zespole
Pozytywne nastawienie do świata i ludzi
Prezentacja firmy
AmRest Sp. z o.o. jest największą niezależną firmą prowadzącą sie...
AmRest Sp. z o.o. jest największą niezależną firmą prowadzącą sieci restauracji w Europie Środkowo-Wschodniej. Od prawie 20 lat Spółka rozwija portfolio wyśmienitych marek, liderów w swoich kategoriach, takich jak KFC, Pizza Hut, Burger King oraz Starbucks. Działamy w oparciu o franczyzę i współpracę typu joint venture. Od 2011 roku AmRest jest właścicielem marki La Tagliatella, która rozwijana jest zarówno przez restauracje będące własnością spółki, jak i działające na zasadzie franczyzy. Obecnie restauracje tego włoskiego konceptu możemy znaleźć w Hiszpanii, Francji, Niemczech, Stanach Zjednoczonych, Chinach i Indiach. Od grudnia 2012 w wyniku nabycia większościowego pakietu udziałów w firmie Blue Horizon AmRest stał się również właścicielem dwóch doskonale prosperujących, chińskich marek: Blue Frog i KABB (łącznie 11 restauracji). Na główna siedzibę naszej firmy wybrano Wrocław, skąd zarządzamy prawie 700 restauracjami w segmencie restauracji szybkiej obsługi (Quick Service Restaurants) i restauracji z obsługą kelnerską (Casual Dining Restaurants). Każdego dnia ponad 15.000 pracowników AmRest, poprzez naszą kulturę „WSZYSTKO JEST MOŻLIWE!” dostarcza wyborne smaki oraz wyjątkową obsługę po przystępnej cenie.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 08/12/2015
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Czas trwania umowy
- 3msc
- Liczba wakatów:
- 3
- Min. doświadczenie:
- Od 3 do 5 lat
- Min. wykształcenie:
- Zasadnicze zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia