• posiadających kilkuletnie doświadczenie w branży spożywczej-warunek niezbędny
• potrafiących zorganizować pracę swoją i innych.
• znających standardy jakościowe i sanitarne w zakresie produkcji art. spożywczych
• komunikatywnych, z umiejętnością pracy w zespole
• posiadających doświadczenie przy tworzeniu nowych produktów
do zadań w/w osoby będzie należało:
• egzekwowanie stabilności parametrów produkcyjnych
• nadzór nad jakością produkowanych wyrobów
• kontrola pod względem higienicznym i bezpieczeństwa zdrowotnego Działu Produkcji
• opracowywanie technologii wytwarzania
• optymalizacja procesów produkcyjnych
• opracowywanie dokumentacji technologicznej
• ścisła współpraca z działem produkcji
• opracowywanie dokumentacji systemowej m.in. specyfikacja etykiet
• znajomość zasad technologii produkcji
• wykształcenie wyższe w kierunku Technologia żywności lub pokrewne
• znajomość zasad systemu HACCP, BRC IFS
• Znajomość prawa żywnościowego
• umiejętność kierowania ludźmi mile widziana
• znajomość pakietu biurowego MS Office 2007
• samodzielność, umiejętność współpracy z innymi komórkami
Aktualnie firma U Jędrusia to jeden z największych i najbardziej znanych... Rozwiń
W aplikacji prosimy o zawarcie klauzuli: ZGODY NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH <br/>Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w postaci: imion i nazwiska, daty i miejsce urodzenia, adresu zameldowania, numeru telefonu, adresu e-mail, wizerunku (fotografii twarzy), <br/>Zgoda dotyczy przetwarzania moich danych przez U JĘDRUSIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ z siedzibą w Pr... Zobacz więcej
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.