Opis stanowiska pracy

• posiadających kilkuletnie doświadczenie w branży spożywczej-warunek niezbędny
• potrafiących zorganizować pracę swoją i innych.
• znających standardy jakościowe i sanitarne w zakresie produkcji art. spożywczych
• komunikatywnych, z umiejętnością pracy w zespole
• posiadających doświadczenie przy tworzeniu nowych produktów
do zadań w/w osoby będzie należało:
• egzekwowanie stabilności parametrów produkcyjnych
• nadzór nad jakością produkowanych wyrobów
• kontrola pod względem higienicznym i bezpieczeństwa zdrowotnego Działu Produkcji
• opracowywanie technologii wytwarzania
• optymalizacja procesów produkcyjnych
• opracowywanie dokumentacji technologicznej
• ścisła współpraca z działem produkcji
• opracowywanie dokumentacji systemowej m.in. specyfikacja etykiet

Wymagania

• znajomość zasad technologii produkcji
• wykształcenie wyższe w kierunku Technologia żywności lub pokrewne
• znajomość zasad systemu HACCP, BRC IFS
• Znajomość prawa żywnościowego
• umiejętność kierowania ludźmi mile widziana
• znajomość pakietu biurowego MS Office 2007
• samodzielność, umiejętność współpracy z innymi komórkami

Prezentacja firmy

Aktualnie firma U Jędrusia to jeden z największych i najbardziej znanych... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/07/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Czas trwania umowy
docelowo na stałe
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Wyższe inżynierskie
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Inżynieria, Praca Kadra zarządzająca

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi