Numer oferty: StPr/19/0609
WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI W ZAKRESIE OKREŚLANIA KALORYCZNOŚCI I ALERGENÓW POTRAW, OBSŁUGA SYSTEMU GASTRO SZEF, WPROWADZANIE FAKTUR, ROBIENIE ROZCHODÓW, KALKULACJA KOSZTÓW POTRAW, ROZLICZANIE ZUŻYCIA SUROWCÓW, ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA DEKLASOWANIE ALERGENÓW W POSIŁKACH, WYMAGANIA:
WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE KIERUNKOWE (TECHNOLOGIA ŻYWIENIA), ZNAJOMOŚĆ ZASAD ŻYWIENIA, BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI, ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU GASTRO SZEF, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA BĘDZIE DODATKOWYM ATUTEM, PRACA OD 7-15, MIEJSCE PRACY W DOBREJ SZCZECIŃSKIEJ, UL SPEŁNIONYCH MARZEŃ 3.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Zawód:
Umiejętności i uprawnienia:
Miejsce pracy: SPEŁNIONYCH MARZEŃ 3, 72-003 Dobra, powiat: policki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: BRAK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Wynagrodzenie brutto: od 3 900 PLN
Osoba do kontaktu: MAREK NOWAK
Telefon: 518810170
Email: sekretariat@psoniszczecin-mzaz.pl
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.