Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0609


Obowiązki:

WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI W ZAKRESIE OKREŚLANIA KALORYCZNOŚCI I ALERGENÓW POTRAW, OBSŁUGA SYSTEMU GASTRO SZEF, WPROWADZANIE FAKTUR, ROBIENIE ROZCHODÓW, KALKULACJA KOSZTÓW POTRAW, ROZLICZANIE ZUŻYCIA SUROWCÓW, ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA DEKLASOWANIE ALERGENÓW W POSIŁKACH, WYMAGANIA:
WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE KIERUNKOWE (TECHNOLOGIA ŻYWIENIA), ZNAJOMOŚĆ ZASAD ŻYWIENIA, BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI, ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU GASTRO SZEF, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA BĘDZIE DODATKOWYM ATUTEM, PRACA OD 7-15, MIEJSCE PRACY W DOBREJ SZCZECIŃSKIEJ, UL SPEŁNIONYCH MARZEŃ 3.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • ZNAJOMOŚĆ ZASAD ŻYWIENIA I BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI
  • ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU GASTRO SZEF

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), kierunek: TECHNOLOGIA ŻYWIENIA

Zawód:

  • Technik technologii żywności*

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA



Miejsce pracy: SPEŁNIONYCH MARZEŃ 3, 72-003 Dobra, powiat: policki, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: BRAK

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

Wynagrodzenie brutto: od 3 900 PLN

Osoba do kontaktu: MAREK NOWAK

Telefon: 518810170

Email: sekretariat@psoniszczecin-mzaz.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
14/03/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca BHP / Ochrona środowiska, Praca Rolnictwo, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi