Opis stanowiska pracy

Osoba zatrudniona na stanowisku Szefa Kuchni będzie odpowiedzialna/y za nadzorowanie jakości serwowanych dań, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów, tworzenie ofert kulinarnych, podejmowanie inicjatyw we wprowadzaniu nowych dań, zamawianie towaru i surowców, zapewnienie dobrej organizacji pracy podległego personelu, racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materialną.

Wymagania

Wymagania wobec kandydatów:
■wykształcenie min. średnie kierunkowe,
■min. 2-3 lata doświadczenia na stanowisku Szefa Kuchni w sieciowym hotelu
■znajomość standardów hotelowch w zakresie bankietów, konferencji, barów i restauracji
■bardzo dobra znajomość kuchni polskiej i międzynarodowej
■znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP)
■znajomość j.angielskiego umożliwiająca komunikację dla potrzeb zawodowych
■zdolności menedżerskie
■pomysłowość, innowacyjność, kreatywność
■bardzo bobra organizacja pracy własnej i zespołu
■motywacja i zapał do pracy
■zdolność do harmonijnej pracy w warunkach stresu

Prezentacja firmy

Hotel wraz z restauracją na terenie Zamościa.

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
15/09/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi