Dla naszego klienta, średniej wielkości hotelu w Ustroniu poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Obowiązki na tym stanowisku obejmują zarządzanie całością pracy kuchni począwszy od zapewnienia dostaw produktów, poprzez kierowanie pracą zespołu aż po aktywne budowanie karty dań w celu zapewnienia doskonałej oferty i najwyższego poziomu obsługi klientów przy jednoczesnej dbałości o poziom ponoszonych kosztów.
Wymagania:
• Doświadczenie w pracy na stanowisku Szefa kuchni (lub zastępcy) w restauracji (samodzielnej, hotelowej)
• Doświadczenie w zarządzaniu średnim zespołem kuchennym
• Umiejętność tworzenia receptur, kart menu
• Znajomość kuchni regionalnej i międzynarodowej.
• Znajomość HACCP
• Bardzo dobra umiejętności organizacyjne, m,in w zarządzaniu magazynem
Nasz klient oferuje zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, konkurencyjne wynagrodzenie, system premiowy oraz możliwość zakwaterowania.