Opis stanowiska pracy

Do zadań na stanowisku Szefa Kuchni będzie należało: 

  • zapewnienie doskonałej jakości serwowanych dań,
  • współtworzenie ofert gastronomicznych w tym menu okolicznościowego oraz sezonowego,
  • inicjowanie wydarzeń kulinarnych promujących restaurację,
  • zapewnienie dobrej organizacji pracy podległego zespołu,
  • gospodarowanie towarem oraz kontrolę kosztów podległego działu,
  • planowanie, organizacja, rozliczanie czasu pracy podległego personelu,
  • dbałość o powierzony sprzęt kuchenny oraz odpowiedzialność za porządek na kuchni,
  • raportowanie do bezpośredniego przełożonego.

Wymagania

Od kandydatów oczekujemy: 

  • wykształcenia kierunkowego,
  • minimum 2 letniego doświadczenia na tym samym lub podobnym stanowisku,
  • umiejętności zarządzania pracą w kuchni i pod presją czasu,
  • umiejętności planowania i punktualnej realizacji zadań,
  • znajomości zasad i nowoczesnych technik w praktyce kulinarnej,
  • nastawienia na wysoki poziom obsługi Gości,
  • pasji, pomysłowości i energii w wykonywanej pracy,
  • umiejętności pracy w zespole oraz doskonałej organizacji pracy własne

Prezentacja firmy

P.P.H.U. Eksport- Import

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
15/12/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi