Opis stanowiska pracy

  • efektywne zarządzanie personelem,
  • nadzorowanie jakości i estetyczności przygotowywanych potraw, estetyczne i eleganckie serwowanie dań,
  • opracowywanie, wprowadzanie nowych i realizowanie receptur gastronomicznych,
  • przygotowywanie posiłków dla gości według określonych standardów oraz zgodnie z zaleceniami i recepturami,
  • serwowanie posiłków dla gości zgodnie z obowiązującymi normami czasowymi,
  • realizacja założeń systemu i rzetelne prowadzenie dokumentacji HACCP,
  • dbałość o sprzęty i surowce powierzone kuchni oraz optymalna gospodarka nimi,
  • nadzór nad gospodarką materiałową - odpowiedzialność materialna,
  • dbałość o najwyższy poziom świadczonych usług,
  • praca w programie informatycznym żywienia zbiorowego i kalkulacji imprez,
  • kształtowanie oraz dokonywanie racjonalnych zmian w zakresie menu,
  • sporządzanie comiesięcznej sprawozdawczości związanej z gospodarką magazynową i systemem sprzedaży,
  • ścisła współpraca z magazynierem w zakresie ustalania dostaw,
  • ścisła współpraca z recepcją w celu uzyskiwania informacji o ilości posiłków,
  • ścisła współpraca z kierownikiem gastronomii i specjalistą ds. żywienia,
  • czuwanie nad należytym stanem sanitarnym pomieszczeń, urządzeń i narzędzi pracy,
  • wykonywanie swoich obowiązków przy zachowaniu przepisów bhp, ppoż. i sanitarnych.

Wymagania

  • wykształcenie gastronomiczne,
  • umiejętność tworzenia oryginalnych, innowacyjnych potraw,
  • kreatywność i pomysłowość,
  • wiedza z zakresu praktycznego stosowania zasad systemu HACCP,
  • bardzo dobra organizacja czasu pracy własnego i podległego personelu,
  • umiejętność zarządzania zespołem,
  • umiejętności szkoleniowe,
  • umiejętności pracy pod presją czasu oraz dużej samodzielności w podejmowaniu decyzji,
  • umiejętności interpersonalne, które umożliwią właściwe zarządzanie zespołem pracowników,
  • wysoka kultura osobista,
  • aktualna książeczka SANEPID.

Prezentacja firmy

INTERFERIE S.A. jest firmą o ugruntowanej pozycji na rynku usług hotelar... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/11/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Inne

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi