Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0101


Obowiązki:

nadzór nad zespołem
zarzadzanie stanem produktów,
kontakt z przedstawicielami,
opracowanie menu,
przygotowanie dań



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
  • prawo jazdy kat.B

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • Wymagane minimum roczne doświadczenie w pracy i zarządzaniu jako kucharz w małej gastronomii.


Miejsce pracy: Odrodzonego Wojska Polskiego 19, 67-410 Sława, powiat: wschowski, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: kontakt telefoniczny z pracodawcą - telefoniczne umówienie spotkania

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: od 19.02.2019, Godziny : 7-15

Wynagrodzenie brutto: 17 - 20 PLN

Osoba do kontaktu: Mariusz Markiewicz

Telefon: 602153283

Email: mariusz.markiewicz@sun-resort.pl

Adres www: www.sun.resort.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
04/03/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi