- Praca w restauracji lub na eventach organizowanych ściśle na terenie Wielkopolski.
- Przygotowywanie potraw zgodnie z odgórnymi standardami.
- Tworzenie oferty kulinarnej oraz karty menu wg wymaganych schematów.
- Kierowanie pracą kuchni oraz podległym zespołem.
- Pełna odpowiedzialność za produkcję gastronomiczną pod względem jakości dań.
- Gospodarne zarządzanie powierzonym mieniem.
- Doświadczenie zawodowe na w/w stanowisku – warunek konieczny.
- Umiejętność zarządzania zespołem.
- Książeczka zdrowia SANEPID-u.
- Bardzo dobra organizacja pracy.
- Zaangażowanie, odpowiedzialność, kreatywność.
HR Solutions Europe Sp. z.o.o zajmuje się rekrutacją i wynajmem persone... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.