Opis stanowiska pracy

- Praca w restauracji lub na eventach organizowanych ściśle na terenie Wielkopolski.

- Przygotowywanie potraw zgodnie z odgórnymi standardami.

- Tworzenie oferty kulinarnej oraz karty menu wg wymaganych schematów.

- Kierowanie pracą kuchni oraz podległym zespołem.

- Pełna odpowiedzialność za produkcję gastronomiczną pod względem jakości dań.

- Gospodarne zarządzanie powierzonym mieniem.

Wymagania

- Doświadczenie zawodowe na w/w stanowisku – warunek konieczny.

- Umiejętność zarządzania zespołem.

- Książeczka zdrowia SANEPID-u.

- Bardzo dobra organizacja pracy.

- Zaangażowanie, odpowiedzialność, kreatywność.

Prezentacja firmy

HR Solutions Europe Sp. z.o.o zajmuje się rekrutacją i wynajmem persone... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
11/08/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
5
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi