Opis stanowiska pracy

Do zadań Szefa kuchni należeć będą:

- nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem działu: ustalanie grafików pracy, zamawianie towaru, kontrola jakości posiłków,
- tworzenie karty menu dla restauracji hotelowej, jak rownież ustalanie posiłków dla grup biznesowych oraz imprez okolicznościowych
- kontrola kosztów swojego działu, optymalizacja food cost'u
- praca zgodnie z zasadami BHP oraz HACCP
- rekrutacja pracowników

Wymagania:

- doświadczenie w zarządzaniu dużym zespołem ludzi - umiejętność rozwiązywania konfliktów, motywacji swojego zespołu, chęć dzielenia się wiedzą
- umiejętność przygotowywania posiłków i koordynacji pracy kuchni podczas dużych bankietów
- umiejętność pracy pod presją czasu
- znajomość kulinarnych trendów

Prezentacja firmy

Hotel sieciowy BEST WESTERN Airport Modlin*** znajduje się w cent... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/04/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi