Do zadań Szefa kuchni należeć będą:
- nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem działu: ustalanie grafików pracy, zamawianie towaru, kontrola jakości posiłków,
- tworzenie karty menu dla restauracji hotelowej, jak rownież ustalanie posiłków dla grup biznesowych oraz imprez okolicznościowych
- kontrola kosztów swojego działu, optymalizacja food cost'u
- praca zgodnie z zasadami BHP oraz HACCP
- rekrutacja pracowników
Wymagania:
- doświadczenie w zarządzaniu dużym zespołem ludzi - umiejętność rozwiązywania konfliktów, motywacji swojego zespołu, chęć dzielenia się wiedzą
- umiejętność przygotowywania posiłków i koordynacji pracy kuchni podczas dużych bankietów
- umiejętność pracy pod presją czasu
- znajomość kulinarnych trendów
Hotel sieciowy BEST WESTERN Airport Modlin*** znajduje się w cent... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.