Opis stanowiska pracy

Hotel JAKUBUS, to miejsce gdzie natura łączy się z nowoczesnością, gdzie spokój i cisza inspirują do działania, gdzie komfort odpoczynku konkuruje tylko z różnorodnością atrakcji.

JAKUBUS to nowy koncept, który łączy w sobie miejsce organizacji międzynarodowych zawodów jeździeckich, bazę konferencyjną oraz doskonałą lokalizację do organizowania dużych imprez plenerowych. Aktualnie poszukujemy pracowników na stanowisko:

Szef Kuchni

Miejsce pracy - Jakubowice k. Namysłowa (woj. opolskie)

 

Wymagania:

  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • Znajomość HCCP
  • Preferowane wykształcenie gastronomiczne
  • Zaangażowanie w pracy, samodzielność, umiejętność efektywnego planowania i organizacji pracy
  • Umiejętność współpracy w zespole oraz komunikatywność
  • Orientacja na klienta i umiejętność budowania właściwych relacji z klientami

 

Zadania:

  • Kalkulacja menu, przygotowywanie receptur i technik przygotowywania potraw
  • Tworzenie kart menu oraz produktów sprzedażowych firmy
  • Wdrażanie HCCP
  • Utrzymywanie jakości dań i serwisu w restauracji
  • Zamawianie towaru, sprzętu gastronomicznego
  • Zarządzanie podległym zespołem
  • Współpraca z dostawcami - wybór oraz negocjacje cen

 

Oferujemy:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Możliwość zakwaterowania
  • Pracę w renomowanej i nowoczesnej firmie o stabilnej sytuacji rynkowej
  • Możliwość rozwoju zawodowego i awansu
  • Szkolenia specjalistyczne oraz dostęp do najnowocześniejszej techniki i wiedzy
  • Prywatny pakiet medyczny
  • Przyjazne środowisko pracy, otwartość pracodawcy na pomysły

 

Osoby zainteresowane prosimy o wysłanie aplikacji do 15.05.2018.

Prosimy o dołączenie klauzuli zawierającej zgodę na przetwarzanie danych osobowych.

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Prezentacja firmy

Hotel JAKUBUS, to miejsce gdzie natura łączy się z nowoczesnością... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/05/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca, Praca Inne

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi