Opis stanowiska pracy
Hotel JAKUBUS, to miejsce gdzie natura łączy się z nowoczesnością, gdzie spokój i cisza inspirują do działania, gdzie komfort odpoczynku konkuruje tylko z różnorodnością atrakcji.
JAKUBUS to nowy koncept, który łączy w sobie miejsce organizacji międzynarodowych zawodów jeździeckich, bazę konferencyjną oraz doskonałą lokalizację do organizowania dużych imprez plenerowych. Aktualnie poszukujemy pracowników na stanowisko:
Szef Kuchni
Miejsce pracy - Jakubowice k. Namysłowa (woj. opolskie)
Wymagania:
- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
- Znajomość HCCP
- Preferowane wykształcenie gastronomiczne
- Zaangażowanie w pracy, samodzielność, umiejętność efektywnego planowania i organizacji pracy
- Umiejętność współpracy w zespole oraz komunikatywność
- Orientacja na klienta i umiejętność budowania właściwych relacji z klientami
Zadania:
- Kalkulacja menu, przygotowywanie receptur i technik przygotowywania potraw
- Tworzenie kart menu oraz produktów sprzedażowych firmy
- Wdrażanie HCCP
- Utrzymywanie jakości dań i serwisu w restauracji
- Zamawianie towaru, sprzętu gastronomicznego
- Zarządzanie podległym zespołem
- Współpraca z dostawcami - wybór oraz negocjacje cen
Oferujemy:
- Atrakcyjne wynagrodzenie
- Możliwość zakwaterowania
- Pracę w renomowanej i nowoczesnej firmie o stabilnej sytuacji rynkowej
- Możliwość rozwoju zawodowego i awansu
- Szkolenia specjalistyczne oraz dostęp do najnowocześniejszej techniki i wiedzy
- Prywatny pakiet medyczny
- Przyjazne środowisko pracy, otwartość pracodawcy na pomysły
Osoby zainteresowane prosimy o wysłanie aplikacji do 15.05.2018.
Prosimy o dołączenie klauzuli zawierającej zgodę na przetwarzanie danych osobowych.
Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Prezentacja firmy
Hotel JAKUBUS, to miejsce gdzie natura łączy się z nowoczesnością...
Hotel JAKUBUS, to miejsce gdzie natura łączy się z nowoczesnością, gdzie spokój i cisza inspirują do działania, gdzie komfort odpoczynku konkuruje tylko z różnorodnością atrakcji.
JAKUBUS to nowy koncept, który łączy w sobie miejsce organizacji międzynarodowych zawodów jeździeckich, bazę konferencyjną oraz doskonałą lokalizację do organizowania dużych imprez plenerowych.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 24/05/2018
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- mniej niż 1 rok
- Min. wykształcenie:
- Zasadnicze zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca, Praca Inne