Opis stanowiska pracy
- Zarządzanie kuchnią restauracyjną,
- Delegowanie zadań kucharzom,
- Tworzenie menu,
- Przygotowywanie listy do zamówień produktów,
- Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Wymagania
- Doświadczenie jako kucharz,
- Mile widziane jest doświadczenie w zarządzaniu personelem,
- Wysoka motywacja do pracy,
- Znajomość j. francuskiego lub innego j. obcego.
Pracując z nami gwarantujemy:
- Pomoc w załatwieniu wszystkich formalności przed wyjazdem,
- Umowę o pracę,
- Atrakcyjne wynagrodzenie,
- Kontakt z opiekunem w kraju,
- Zakwaterowanie.
- Zainteresowane osoby zapraszamy do przesłania aplikacji.
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami.
Prosimy o dopisanie klauzuli "Wyrażam zgodę na przechowywanie i przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.97 r. o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz.883)
Prezentacja firmy
Agencja Pracy Tymczasowej AP UNIAPOL Development dostarcza elasty...
Agencja Pracy Tymczasowej AP UNIAPOL Development dostarcza elastycznych rozwiązań personalnych, pozwala na redukcję kosztów kadrowych oraz istotnie skraca czas pozyskiwania wartościowych pracowników. Agencja stawia do Państwa dyspozycji profesjonalny personel, który doradzi wybór najbardziej efektywnych rozwiązań dla Państwa przedsiębiorstwa.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 17/06/2016
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 1 rok
- Min. wykształcenie:
- Podstawowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia