Opis stanowiska pracy

  • Zarządzanie kuchnią restauracyjną,
  • Delegowanie zadań kucharzom,
  • Tworzenie menu,
  • Przygotowywanie listy do zamówień produktów,
  • Przygotowywanie i wydawanie posiłków.

Wymagania

  • Doświadczenie jako kucharz,
  • Mile widziane jest doświadczenie w zarządzaniu personelem,
  • Wysoka motywacja do pracy,
  • Znajomość j. francuskiego lub innego j. obcego.

 

 

Pracując z nami gwarantujemy:

 

  • Pomoc w załatwieniu wszystkich formalności przed wyjazdem,
  • Umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Kontakt z opiekunem w kraju,
  • Zakwaterowanie.
  • Zainteresowane osoby zapraszamy do przesłania aplikacji.


Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami.

 

Prosimy o dopisanie klauzuli "Wyrażam zgodę na przechowywanie i przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.97 r. o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz.883)

Prezentacja firmy

Agencja Pracy Tymczasowej AP UNIAPOL Development dostarcza elasty... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
17/06/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Podstawowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi