Opis stanowiska pracy

Dynamicznie rozwijająca się od 6-ciu lat firma cateringowa nastawiona na zdrowe odżywianie poszukuje szefa kuchni. Firma istnieje od stycznia 2011 i mieści się w Żukowie, 4 km od Grodziska Mazowieckiego. W menu króluje kuchnia wegetariańska oraz bezglutenowa - w razie potrzeby przyuczymy. Praca od 6.00-14.00 od poniedziałku do piątku. Popołudnia, wieczory i weekendy u nas są wolne!

W firmie panuje dobra energia, wszystko można dobrze zaplanować tylko potrzeba dobrego szefa kuchni - menadżera.

Wymagania

Doświadczenie w zarządzaniu personelem, planowaniu produkcji i zakupów. Znajomość HACAPu i standardowych procedur zarządczych. Mile widziane zainteresowanie zdrowym stylem odżywiania oraz umiejętności w kuchni wegetariańskiej. Otwarta głowa i chęć uczenia się nowej kuchni, technik i składników. Dobry smak, wiedza kulinarna, orientacja na wynik i dbałość o dobrą organizację, czystość i ekonomikę. Chętnie podzielimy się wiedzą i doświadczeniem, ale potrzeba podatnego gruntu. Prawo jazdy kat. B, mile widziane osoby niepalące.

Prezentacja firmy

Katering zdrowej żywności

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/11/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Czas trwania umowy
3 m-ce , potem umowa na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 5 do 10 lat
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Wynagrodzenie
2 900PLN - 4 600PLN / Monthly (Brutto)
Premie, dodatki:
0-20 % uzależnione od wyników osobistych oraz firmy
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi