Opis stanowiska pracy
Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za samodzielne przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji, mice en place.
Do obowiązków na tym staowisku należy również dbanie o porządek w kuchni i zarządzanie zapasami oraz pozostałe prace zgodne z poleceniem przełożonego.
Wynagrodzenie Kandydata zależy od liczby lat doświadczenia zawodowego i waha się od 10,20-13 eur/godz brutto oraz dodatki zmianowe: evening 18-24 1,84 eur/godz oraz night shift 3,69 eur/godz
Oferujemy:
- pracę 5 dni w tygodniu, 8-10 godz dziennie
- fińską umowę o pracę
- Zakwaterowanie zorganizowane przez pracodawcę, płatne przez pracownika 100-350 eur/miesiąc, zwykle pokoje 2 osobowe
- Rozpoczęcie: połowa Listopada, zakończenie: koniec Marca
Dodatkowe informacje: Koszty po przyjeździe: opłata imigracyjna: około 55 euro, przepustka higieniczna: 35 euro, certyfikat Salmonella: 50 euro.
Wymagania
Wymagania:
- Pracowitość oraz pozytywne nastawienie
- Kierunkowe wykształcenie
- Doświadczenie zawodowe pozwalające na samodzielną pracę i zarządzanie całym menu a la carte - ciepłe i zimnie potrawy oraz desery – Minimum dwa lata
- Umiejętnośc pracy w zespole
- Samodzielnośc w działaniu
Angielski: min. B1 – dobry j. angielski
Prezentacja firmy
Barona Nordic Jobs oferuje wiele możliwości pracy w Finlandii, Szwecji o...
Barona Nordic Jobs oferuje wiele możliwości pracy w Finlandii, Szwecji oraz Norwegii. Barona to największa i najlepiej znana agencja pracy w Finlandii, przestrzegająca zasad etyki i odpowiedzialności społecznej.
Oferujemy szeroki zakres różnorodnych prac w różnych dziedzinach, na przykład w dziedzinie przemysłu, budownictwa i logistyki.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 09/09/2018
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 20
- Min. doświadczenie:
- 2 lata
- Min. wykształcenie:
- Zasadnicze zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca fizyczna, Praca Praca w hotelu / Turystyka