Opis stanowiska pracy

Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za samodzielne przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji, mice en place.

Do obowiązków na tym staowisku należy również dbanie o porządek w kuchni i zarządzanie zapasami oraz pozostałe prace zgodne z poleceniem przełożonego.

Wynagrodzenie Kandydata zależy od liczby lat doświadczenia zawodowego i waha się od 10,20-13 eur/godz brutto oraz dodatki zmianowe: evening 18-24 1,84 eur/godz oraz night shift 3,69 eur/godz

 

Oferujemy:

  • pracę 5 dni w tygodniu, 8-10 godz dziennie
  • fińską umowę o pracę
  • Zakwaterowanie zorganizowane przez pracodawcę, płatne przez pracownika 100-350 eur/miesiąc, zwykle pokoje 2 osobowe
  • Rozpoczęcie: połowa Listopada, zakończenie: koniec Marca

 

Dodatkowe informacje: Koszty po przyjeździe: opłata imigracyjna: około 55 euro, przepustka higieniczna: 35 euro, certyfikat Salmonella: 50 euro.

 

Wymagania

Wymagania:

  • Pracowitość oraz pozytywne nastawienie
  • Kierunkowe wykształcenie
  • Doświadczenie zawodowe pozwalające na samodzielną pracę i zarządzanie całym menu a la carte - ciepłe i zimnie potrawy oraz desery – Minimum dwa lata
  • Umiejętnośc pracy w zespole
  • Samodzielnośc w działaniu

Angielski: min. B1 – dobry j. angielski

Prezentacja firmy

Barona Nordic Jobs oferuje wiele możliwości pracy w Finlandii, Szwecji o... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/09/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
20
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca fizyczna, Praca Praca w hotelu / Turystyka

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi