Opis stanowiska pracy

Najwyzszej klasy obiekt hotelowo-palacowy poszukuje osoby do pracy na stanowisku SZEF KUCHNI.
Do codziennych obowiazkow nalezy kontrola pracownikow, staly nadzor nad wydawka i jej jakoscia.
W wysokim sezonie obsluga wesel 100-200 osobowych.

Wymagania

Wymagamy duzego, udokumentowanego doswiadczenia.
Komunikatywnosc i umiejetnosci interpersonalne.
Szef kuchni musi dawac innym przyklad swoja osoba, zaangazowaniem i szacunkiem do pracy, klienta i pracodawcy.
Tworzenie menu sezonowego, ewentualne zmiany w obecnym menu.
Wymagana wysoka kultura osobista oraz umiejetne zarzadzanie kuchnia.
W zgloszeniu prosimy opisac przedzial obecnych zarobkow.
Tylko powazne oferty, osoby szukajace stalego pewnego zatrudnienia, ceniace rodzinny klimat i szacunek do drugiej osoby.

Prezentacja firmy

Firma z branży Hotelarstwo-Turystyka

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/11/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne, Praca Praca na produkcji

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi