Numer oferty: StPr/19/2387
Szef kuchni - osoba która organizuje i nadzoruje pracę podległego mu personelu. Do głównych obowiązków szefa kuchni należy: organizowanie stanowisk pracy zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności, planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom kuchni, składanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw, sporządzanie szerokiego asortymentu potraw i napojów z różnych grup surowców, opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni współpraca szefa kuchni z intendentem, dostawcami, kierownictwem i dyrekcją szkoły oraz instytucjami nadzoru i kontroli, ocenianie jakości i ilości surowców, półproduktów i gotowych potraw, kontrolowanie podległego personelu kuchni, kontrolowanie przestrzeganie zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Pogodna 12, 15-354 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: Składanie podania, CV, listu motywacyjnego, referencji do sekretariatu szkoły 8:00-14:00
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres www: http://www.sp34.bialystok.pl/
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.