Opis stanowiska pracy

Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za:
bieżącą analizę przepisów,
przygotowywanie lub modyfikacja dokumentacji systemowej,
przeprowadzanie audytów wewnętrznych zgodnie z przyjętym harmonogramem,
przeprowadzanie audytów zewnętrznych u dostawców surowców, opakowań, etykiet oraz firm świadczących usługi,
tworzenie raportów z audytów wewnętrznych i zewnętrznych,
przygotowywanie danych, materiałów do raportów z funkcjonowania systemów,
zbieranie, analiza dokumentacji wymaganej przepisami,
podtrzymywanie dokumentacji systemowej,
wdrażanie nowych wymogów systemowych,
wdrożenie nowych systemów,
prowadzenie szkoleń,
przygotowanie testów sprawdzających wiedzę przeszkolonych osób,
proponowanie udoskonaleń systemowych.

Wymagania

- wykształcenie wyższe kierunkowe – technologia żywności i żywienia lub pokrewne,

- min. 4 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w zakładzie spożywczym,

- znajomość prawa żywnościowego,

- znajomość podstawowych systemów jakościowych: HACCP, IFS, ISO 22 000, itp.

- biegła znajomość środowiska Office,

- wysoka organizacja własnej pracy,

- dyspozycyjność,

- samodzielność,

 

- umiejętność pracy pod presją czasu.

Prezentacja firmy

Aktualnie firma U Jędrusia to jeden z największych i najbardziej znanych... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/06/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Czas trwania umowy
docelowo na stałe
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Premie, dodatki:
premia roczna
Branża / kategoria:
Praca Biuro / Dokumentacja, Praca Inżynieria, Praca Kontrola jakości

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi