Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za:
bieżącą analizę przepisów,
przygotowywanie lub modyfikacja dokumentacji systemowej,
przeprowadzanie audytów wewnętrznych zgodnie z przyjętym harmonogramem,
przeprowadzanie audytów zewnętrznych u dostawców surowców, opakowań, etykiet oraz firm świadczących usługi,
tworzenie raportów z audytów wewnętrznych i zewnętrznych,
przygotowywanie danych, materiałów do raportów z funkcjonowania systemów,
zbieranie, analiza dokumentacji wymaganej przepisami,
podtrzymywanie dokumentacji systemowej,
wdrażanie nowych wymogów systemowych,
wdrożenie nowych systemów,
prowadzenie szkoleń,
przygotowanie testów sprawdzających wiedzę przeszkolonych osób,
proponowanie udoskonaleń systemowych.
- wykształcenie wyższe kierunkowe – technologia żywności i żywienia lub pokrewne,
- min. 4 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w zakładzie spożywczym,
- znajomość prawa żywnościowego,
- znajomość podstawowych systemów jakościowych: HACCP, IFS, ISO 22 000, itp.
- biegła znajomość środowiska Office,
- wysoka organizacja własnej pracy,
- dyspozycyjność,
- samodzielność,
- umiejętność pracy pod presją czasu.
Aktualnie firma U Jędrusia to jeden z największych i najbardziej znanych... Rozwiń
W aplikacji prosimy o zawarcie klauzuli: ZGODY NA PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH <br/>Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w postaci: imion i nazwiska, daty i miejsce urodzenia, adresu zameldowania, numeru telefonu, adresu e-mail, wizerunku (fotografii twarzy), <br/>Zgoda dotyczy przetwarzania moich danych przez U JĘDRUSIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ z siedzibą w Pr... Zobacz więcej
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.