Zarządzanie wdrożonymi w firmie systemami jakościowymi HACCP/IFS.
Przygotowanie firmy do audytów przeprowadzanych przez firmy zewnętrzne. Prowadzenie wymaganej dokumentacji IFS.
Ocena jakościowa dostaw surowców. Rozwiązywanie reklamacji jakościowych.
Przeprowadzanie audytów wewnętrznych/kontrola działu produkcji.
Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy.
Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
Praca w godzinach: 7:00-15:00.
Wymagania: wykształcenie wyższe kierunkowe.
Doświadczenie na podobnym stanowisku.
Znajomość standardów HACCP/IFS.
Znajomość j. angielskiego pozwalającego na przygotowywanie dokumentacji jakościowych - analizę specyfikacji dostawców zagranicznych.
Książeczka sanepidowska.
Mile widziana znajomość standardów TESCO, BRC.
„MAKAR BAKALIE” jest polskim przedsiębiorstwem działającym na rynku od... Rozwiń
Prosimy o dołączanie klauzuli:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu przeprowadzenia postępowania rekrutacyjnego.”
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.