Numer oferty: StPr/19/1601
Kontrola i nadzór, nad jakością produkcji wędlin i mięsa. Kontrolowanie wysyłanego i odbieranego towaru. Nadzór nad dokumentacją systemu zarządzania jakością. Prowadzenie ksiąg HACCP GMP GHP. Aktualizacja procedur, instrukcji , specyfikacji wyrobów, surowców i opakowań. Planowanie i realizowanie działań korygujących. Udział w audytach wewnętrznych i zewnętrznych. Odpowiedzialność za przestrzeganie procedur panujących w strefie produkcyjno - magazynowej . Prowadzenie rzetelnej dokumentacji . szkolenie pracowników produkcyjnych.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 72-313 Otok 32, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: -
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.