Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/1063


Obowiązki:

Kontrola i nadzór nad jakością produkcji. Kontrolowanie wysyłanego i odbieranego towaru. Nadzór nad dokumentacją. Prowadzenie ksiąg HACCP GMP GHP. Aktualizacja procedur, instrukcji , specyfikacji wyrobów, surowców i opakowań. Planowanie i realizowanie działań korygujących. Reprezentowanie zakładu pracy przed komisją weterynaryjną i inspekcją sanitarną (sanepid). Udział w audytach wewnętrznych i zewnętrznych. Odpowiedzialność za przestrzeganie procedur panujących w strefie produkcyjno - magazynowej. Prowadzenie rzetelnej dokumentacji . Szkolenie pracowników produkcyjnych. Godz. pracy 7-15.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), brak

Pozostałe wymagania:

  • [Inne] : Wykształcenie wyższe kierunkowe ( technologia żywności, biotechnologia lub pokrewne). Umiejętność współpracy z pracownikami i klientami. Znajomość dotycząca kontroli, jakości. Praktyczna znajomość systemu HACCP, GMP, GHP. Znajomość prawa w zakresie produkcji żywności i znakowania środków spożywczych. Dobra organizacji pracy, samodzielność, dyspozycyjność, kreatywność. Aktualne badania.


Miejsce pracy: 76-248 Krzywań 25, powiat: słupski, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/06/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Inżynieria, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi