Opis stanowiska pracy

Obowiązki:

 Nadzór nad kartą win,
 Rekomendowanie wina do potraw,
 Szkolenie kelnerów z zakresu win i alkoholi,
 Nadzór na piwniczką winiarską,

Wymagania

Wymagania:
 Minimum 2-letnie doświadczenie na stanowisku związanym z serwowaniem wina i alkoholi
 Ukończony kurs sommelierski lub studia w zakresie wiedzy o winie (np. WSET,)
 Pełna znajomość zasad obsługi konsumenta,
 Pełna znajomość tematyki win, zasad serwowania i doboru win do potraw,
 Znajomość podstawowych kanonów savoir-vivre,
 Znajomość angielskiego na poziomie komunikatywnym,
 Wysoka kultura osobista,

Prezentacja firmy

Dwór Sieraków to butikowy hotel o standardzie 4* gwiazdek, który ... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
07/10/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi