#

Project Manager ds. Gastronomii

Arche Consulting

Warszawa, mazowieckie

Opis stanowiska pracy

  • Kreowanie projektów w obszarze zakładanych nowych obiektów gastronomicznych,
  • zarządzanie zakresem, budżetem, czasem i ryzykami projektu,
  • zapewnienie wysokiej jakości realizowanych projektów, wdrażanie swoich pomysłów (menu, kierunek rozwoju lokalów),
  • stawianie sobie ambitnych celów i rozwijanie swoich kompetencji.

 

Wymagania

  • Doświadczenie i znajomość zagadnień związanych z organizacją lokali gastronomicznych,
  • bardzo dobra znajomość rynku i asortymentu gastronomicznego,
  • kilkuletnie doświadczenia w zarządzaniu projektami w obszarze gastronomii,
  • umiejętności negocjacyjne, analityczne oraz pracy pod presją czasu,
  • zaangażowanie i motywacja do osiągania jak najwyższych standardów oraz wyników w pracy,
  • umiejętność obsługi komputera (pakiet Office),
  • doświadczenie w pracy w strukturach gastronomicznych, sprzedażowych,
  • możliwość pracy w Kielcach oraz mobilność.

 

Nasz Klient oferuje:

  • Pracę dla znanej marki gastronomicznej,
  • samochód służbowy do celów prywatnych
  • opieka medyczna,
  • możliwość realizacji własnych pomysłów,
  • współtworzenie szybko rozwijającej się firmy.

 

Prezentacja firmy

W Arche Consult... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
06/07/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi