Numer oferty: StPr/19/0536
Przygotowanie blach, rantów używanych do produkcji ciasta. Czyszczenie blach i rantów. Wyciąganie przygotowanego ciasta z blach, spodów wypieczonych z blach. Wykonywanie czynności pomocniczych (nie wymagających przygotowania fachowego) wyznaczonych przez operatora produkcji lub mistrza zmiany. Układanie i odbieranie blach z ciastem do krajalnicy. Dekorowanie ciasta wg specyfikacji produktu. Przygotowywanie niezbędnych materiałów do produkcji. Pakowanie skrojonych kawałków ciasta do opakowań. Rozkładanie kartonów. Przygotowanie surowców do produkcji-krojenie owoców, przygotowanie galaretek i ich wylewanie na ciasto. Wymagane: mile widziane wykształcenie zawodowe(piekarz/cukiernik), umiejętność pracy pod presją czasu, sprawność fizyczna, zdolności manualne, gotowość do praca w systemie 3-zmianowym, praca w godzinach nocnych w sytuacji uzasadnionych potrzeb pracodawcy, praca w godzinach nadliczbowych. Mile widziane doświadczenie na stanowisku pomoc piekarza/cukiernika lub pokrewne,książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych oraz doświadczenie w pracy w firmie produkcyjnej. Kontakt: tel.519 326 229 Joanna Pięta. Giełda pracy pokój nr 26 dnia 23.09.2019r. o godz. 10:00.
Wykształcenie:
Miejsce pracy: LIPOWA 27, 69-200 Sulęcin, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: Skierowanie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.