#

Pracownik produkcji wędlin - wyspecjalizowana praca na dziale peklowni

Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A.

Pszczyna ( Bielsko-Biała, Tychy, Katowice, Gliwice, Oświęcim, Żory), śląskie

Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A.
Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. to notowana na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie firma będąca jednym z największych przetwórców mięsa czerwonego w Polsce. To nowoczesny producent wyrobów wędliniarskich i mięsa konfekcjonowanego, który dostarcza swoje produkty do największych sieci handlowych w kraju. Podstawę oferty firmy stanowią najwyższej jakości kiełbasy, kabanosy, szynki, wędzonki i wędliny plasterkowane.
W związku z rozwojem struktur organizacyjnych, poszukujemy osób na stanowisko:

Pracownik produkcji wędlin - wyspecjalizowana praca na dziale peklowni

Miejsce pracy: Pszczyna ( Bielsko-Biała, Tychy, Katowice, Gliwice, Oświęcim, Żory)

Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. to notowana na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie firma będąca jednym z największych przetwórców mięsa czerwonego w Polsce. To nowoczesny producent wyrobów wędliniarskich i mięsa konfekcjonowanego, który dostarcza swoje produkty do największych sieci handlowych w kraju. Podstawę oferty firmy stanowią najwyższej jakości kiełbasy, kabanosy, szynki, wędzonki i wędliny plasterkowane.

ZM Henryk Kania S.A z siedzibą w Pszczynie w związku z rozwojem działu poszukują pracowników na stanowiska:

Pracownik produkcji na dziale peklowania i farszowni



Wymagania:

- Wykształcenie z branży spożywczej,
- Doświadczenie w branży mięsnej lub chęć wyspecjalizowania się w przetwórstwie mięsa,
- Posiadanie aktualnej książeczki sanitarno – epidemiologicznej,
- Możliwość pracy w systemie trzyzmianowym.


Oferta:

- Zatrudnienie w stabilnej i prężnie rozwijającej się firmie
- Bardzo dobre warunki finansowe,
- Szeroki zakres benefitów: system kafeteryjny, dofinansowanie biletów autobusowych, smaczne posiłki profilaktyczne, świadczenia okazjonalne
- Ciągłe podnoszenie kwalifikacji zawodowych poprzez szkolenia z zakresu zasad higieny w procesach produkcji, zasad mycia i odkażania pomieszczeń, urządzeń i sprzętu, norm HACCP, IFS, BRC.

Z kierunku Żywiec, Oświęcim, Bytom, Jastrzębie jest zorganizowany przewóz autokarowy na każdą zmianę.

Zastrzegamy sobie prawo kontaktowania się z wybranymi kandydatami.

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji obecnych i przyszłych procesów rekrutacji w ZM Henryk Kania S.A. (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz.U. z 2002 r., poz. 101, nr 926).

Zainteresowanych prosimy o składanie aplikacji za pomocą przycisku aplikuj

lub na podany kontakt:
Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A.
43-200 Pszczyna Ul. Korczaka 5
Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A.

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi