Opis stanowiska pracy

Praca przy produkcji spożywczej w zespole pracowników kierowanym przez wykwalifikowanych brygadzistów. Zapewniamy szkolenia adaptacyjne, jakościowe oraz instruktaże na stanowisku pracy dzięki którym każda niewykwalifikowana osoba nabywa umiejętności potrzebnych do wykonywanych zadań. Ciągła opieka trenera oraz system ocen okresowych umożliwiają właściwe wykorzystanie indywidualnych umiejętności przy różnych zadaniach na stanowisku pracy. W ten sposób tworzymy zespoły do pracy w przyjaznej atmosferze.

Wymagania

1. Chęć do pracy, zaangażowanie.
2. Gotowość do pracy w systemie zmianowym.
3. Książeczka sanitarno- epidemiologiczna.
4. Nie wymagamy doświadczenia – wszystkiego się nauczysz!

Oferujemy:
1. Umowa o pracę z perspektywą stałego zatrudnienia.
2. Wynagrodzenie godzinowe, dodatki za nadgodziny, premie.
3. Program adaptacji, szkoleń i wdrożenie do wykonywania powierzonych zadań.
3. Dojazd do pracy z kierunków: Oświęcim, Jastrzębie, Żory, Bytom, Żywiec.
4. Benefity: Ubezpieczenia grupowe; opieka lekarska; rabaty w sklepach firmowych; posiłki firmowe; paczki i świadczenia okolicznościowe.

Prezentacja firmy

Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. - to jedne z większych masarni n... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
19/05/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
15
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Podstawowe
Wynagrodzenie
2 000PLN - 4 000PLN / Monthly (Brutto)
Premie, dodatki:
tak
Branża / kategoria:
Praca Praca na produkcji

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi