#

Pracownik Produkcji Spożywczej m/k

Urząd Pracy m.st. Warszawy

Warszawa, mazowieckie

Urząd Pracy m.st. Warszawy

Pracownik Produkcji Spożywczej m/k

Miejsce pracy: Warszawa

Wymagania: wykształcenie zawodowe. Doświadczenie zawodowe: min. 1 rok pracy z żywnością. Umiejętności: dokładność, skrupulatność. Uprawnienia: posiadanie wyników badań do celów sanitarno-epidemiologicznych. Obowiązki: przygotowywanie prostych posiłków typu kanapki, zimne przekąski, sałatki. Praca w systemie trzyzmianowym na pełen etat w godzinach 6:00-18:00, 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00, 10:00-22:00. Kontakt z pracodawcą: telefoniczny 603-907-781, 22-390-82-48, osobisty ul. Sekundowa 2, CV na adres e-mail. Miejsce pracy: Warszawa ul. Sekundowa 2.

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi