Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0429


Obowiązki:

Pomoc przy przygotowaniu posiłków, wydawanie posiłków zgodnie z przyjętą organizacją pracy, przygotowywanie produktów do posiłków, utrzymywanie czystości naczyń, urządzeń i sprzętu kuchennego, sprzątanie pomieszczeń kuchennych, przestrzeganie systemów GHP, GMP oraz HACCP. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Tel. 95 7553285 wew. 23. Ewa Rybicka, Małgorzata Herman



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Umiejętność pracy w zespole.


Miejsce pracy: 69-200 Tursk 28, powiat: sulęciński, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Skierowanie

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
10/08/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
5
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi