Numer oferty: StPr/19/0429
Pomoc przy przygotowaniu posiłków, wydawanie posiłków zgodnie z przyjętą organizacją pracy, przygotowywanie produktów do posiłków, utrzymywanie czystości naczyń, urządzeń i sprzętu kuchennego, sprzątanie pomieszczeń kuchennych, przestrzeganie systemów GHP, GMP oraz HACCP. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Tel. 95 7553285 wew. 23. Ewa Rybicka, Małgorzata Herman
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 69-200 Tursk 28, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: Skierowanie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.