Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/1067


Obowiązki:

Wykonywanie różnego rodzaju potraw.
Przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych, dbanie o czystość
w miejscu pracy.
Dbałość o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności.
Praca na 2 zmiany 7:00-15:00 ; 15:00-20:30



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
  • Doświadczenie w zawodzie (wymagany staż - lata: 2)

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, brak
  • zasadnicze zawodowe, brak



Miejsce pracy: 37-112 Rogóżno 465a, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: Skierowanie z PUP + telefon do pracodawcy w celu umówienia sie na rozmowę lub kontakt telefoniczny 696 085 088 w godzinach 8:00-16:00

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
25/09/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi