Opis stanowiska pracy
Do zadań osoby zatrudnionej na ww. stanowisku należeć będzie mycie naczyń, utrzymanie czystości w kuchni i na zapleczu gastronomicznym oraz pomoc kucharzom w prostych pracach w kuchni.
Wymagania
_ pracowitość
_ uczciwość
_ dyspozycyjność
_ bardzo dobra organizacja pracy
Prezentacja firmy
REGATTA HOTEL-RESTAURACJA-SPA to miejsce łączące rodzinną pasję z...
REGATTA HOTEL-RESTAURACJA-SPA to miejsce łączące rodzinną pasję z najwyższym standardem usług, idealnie wkomponowane w lokalną scenerię.
Czterogwiazdkowy hotel, restauracja BLUE MARINA z międzynarodową kuchnią wykorzystującą lokalne produkty, sezonowe owoce i warzywa oraz inwencję twórczą doświadczonego szefa kuchni oraz WELLNESS&SPA otwarte dla wszystkich oferujące szeroki zakres zabiegów i masaży.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 18/06/2014
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Umowa zlecenia
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia