Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0926


Obowiązki:

obróbka wstępna warzyw, zmywanie naczyń, przygotowywanie ciasta naleśnikowego, dbanie o czystość sali restauracyjnej



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)

Wykształcenie:

  • podstawowe



Miejsce pracy: Plac Wolności 7-8, 45-018 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon

Wynagrodzenie brutto: od 2 250 PLN

Osoba do kontaktu: Malwina Janik

Telefon: 669459452


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/02/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi