Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0570


Obowiązki:

obróbka wstępna warzyw, owoców oraz innych surowców do produkcji posiłków, rozdrabnianie warzyw i owoców i innych surwców, utrzymanie bezwzględnej czytsości w kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami higieny i HACCP, przestrzeganie godzin wydawania posiłków, porcjowanie produktów



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • obsługa kotła kuchennego, pieca konwekcyjnego
  • pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)

Wykształcenie:

  • podstawowe

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • kurs gastronomiczny



Miejsce pracy: POGODNA 52a, 20-337 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: skierowanie, cv z aktualną klauzulą o przetwarzanie danych, klauzula informacyjna, list motywacyjny, oświadczenia: o pełnej zdolności do czynności prawnych i korzystaniu z pełni prw publicznych oraz o stanie zdrowia pozwalającym na zatrudnienie

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny - https://biuletyn.lublin.eu/bs5

Wynagrodzenie brutto: od 2 250 PLN

Osoba do kontaktu: Monika Uryniuk-Bogusz

Telefon: 81 744 44 22

Email: sekretariat@bursa5.lublin.eu


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/03/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi