Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/1477


Obowiązki:

prace pomocnicze wg. poleceń kucharza, prace porządkowe, mycie naczyń,



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie w gastronomii


Miejsce pracy: 75-206 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: Dodatkowe informacje: zatrudnienie w ramach umowy zlecenia do 31.12.2019 z możliwością przedłużenia

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście

Osoba do kontaktu: Waldemar Bedryjowski


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
21/06/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi