Numer oferty: StPr/20/0863
1. Przestrzeganie zasad BHP, dokładna znajomość instrukcji korzystania z poszczególnych urządzeń przeznaczonych do produkcji posiłków.
3. Pomoc w opracowywaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków.
4. Umiejętne i racjonalne przyrządzanie potraw w ramach wcześniej sporządzonego jadłospisu zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia:
- porcjowanie posiłków,
- dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków,
- dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością,
- wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach.
5. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą:
- zabezpiecza je przed przerobieniem,
Wykształcenie:
Miejsce pracy: TOWAROWA 21, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.