Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0863


Obowiązki:

1. Przestrzeganie zasad BHP, dokładna znajomość instrukcji korzystania z poszczególnych urządzeń przeznaczonych do produkcji posiłków.
3. Pomoc w opracowywaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków.
4. Umiejętne i racjonalne przyrządzanie potraw w ramach wcześniej sporządzonego jadłospisu zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia:
- porcjowanie posiłków,
- dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków,
- dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością,
- wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach.
5. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą:
- zabezpiecza je przed przerobieniem,



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, brak



Miejsce pracy: TOWAROWA 21, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
31/07/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi