Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/4542


Obowiązki:

Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię; obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy; utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego; doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom; pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • podstawowe



Miejsce pracy: Podwale Grodzkie 8, 80-895 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
28/07/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
20
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi