Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/1866


Obowiązki:

Zmywanie naczyń i sprzętów kuchennych, krojenie warzyw i owoców, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie porządku, wykonywanie poleceń kucharza. Praca w godz. 6-20 wg grafiku w Dźwirzynie, również w sobotę i niedzielę. Pracodawca zapewnia wyżywienie i zakwaterowanie.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • mile widziane doświadczenie (1 rok)


Miejsce pracy: Wyzwolenia 27, 78-131 Dźwirzyno, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
27/10/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi