Opis stanowiska pracy
Informacja o możliwości zatrudnienia w pełnym wymiarze czasu pracy
Na podstawie art. 942 Kodeksu pracy informujemy o możliwości zatrudnienia w pełnym wymiarze czasu pracy w Wojskowych Zakładach Lotniczych Nr 2 S.A. - Restauracja Hotelu IKAR, na stanowisko pozalotnicze – pomoc kuchenna
Wymagane:
- wykształcenie: zawodowe, średnie,
- umiejętność pracy w zespole,
- dyspozycyjność i zaangażowanie,
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku ,
- aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna,
- wysoka kultura osobiwsta.
Do głównych zadań osoby zatrudnionej na tym stanowisku należeć będzie:
- pomoc w przygotowywaniu posiłków dla gości restauracji oraz na imprezy okolicznościowe,
- dbanie o czystość w kuchni,
- pomoc w pracach kuchennych,
- zmywanie naczyń,
- zapewnienie uprzejmej, profesjonalnej obsługi gości w Restauracji Hotelu IKAR,
- budowanie pozytywnego wizerunku Hotelu poprzez świadczenie usług.
Wymagania
Oferujemy:
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych.
Prezentacja firmy
Wojskowe Zakłady Lotnicze Nr 2 S.A. są jednym z największych zakł...
Wojskowe Zakłady Lotnicze Nr 2 S.A. są jednym z największych zakładów lotniczych w Polsce, należących do elitarnej grupy firm o znaczeniu strategicznym dla gospodarki i obronności Polski. Jest to dynamicznie rozwijające się przedsiębiorstwo z 70-letnim doświadczeniem w prowadzeniu remontów i modernizacji samolotów Su-22 i MiG-29. Spółka posiada również bogate doświadczenie w remontach i obsługach bojowych samolotów myśliwsko-bombowych oraz myśliwskich o znacznym stopniu skomplikowania.
Prowadzona przez firmę polityka koncentruje się wokół nadrzędnego celu jakim jest zadowolenie głównego odbiorcy jakim jest Ministerstwo Obrony Narodowej.
Spółka oferuje bezpieczne rozwiązania przyjazne portfelowi klienta i środowisku.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 15/11/2016
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- mniej niż 1 rok
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne