Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/2479


Obowiązki:

1)Obieranie ziemniaków i warzyw, wykonywanie prac przygotowawczych do obiadu.
2)Utrzymywanie pomieszczeń kuchni i naczyń kuchennych w należytej czystości;
3)Systematyczne wyparzanie naczyń kuchennych.
4)Pomoc przy wydawaniu obiadów /w razie potrzeby/.
5)Utrzymywanie w czystości jadalni podczas wydawania obiadu, wynoszenie zupy w wazach na jadalnię;.
6)Współodpowiedzialność materialna za sprzęt kuchenny i naczynia będące w użytkowaniu, zabezpieczenie ich przed zniszczeniem i kradzieżą.
7)W przypadki nieobecności jednego z pracowników przejęcie jego czynności do wykonania;
8)Obowiązkowe noszenie odzieży ochronnej podczas pracy w kuchni.
9)Dbanie o ład i porządek na swoim stanowisku pracy.
10)Znajomość zasad HACCP i ich przestrzeganie.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe



Miejsce pracy: Kluka Jana 11A, 15-197 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV i list motywacyjny należy składać w Szkole Podstawowej Nr 51 im. Ludwika Zamenhofa w Białymstoku w sekretariacie szkoły (parter) lub przesyłać na adres placówki: Szkoła Podstawowa Nr 51 im. Ludwika Zamenhofa w Białymstoku, ul. J. K. Kluka 11A, 15-197 Białystok w terminie do dnia 31.07.2019r

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
28/07/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi