Opis stanowiska pracy

1. wykonywanie prac na kuchni wg wskazówek Kierownika Kuchni;
2. znajomość instrukcji i zasad prawidłowego procesu technologi mycia naczyń;
3. wykonywanie pracy sumiennie i staranie oraz stosowanie się do poleceń przełożonych;
4. utrzymywanie należytego porządku na stanowisku prac y;
5. właściwe obsługiwanie sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni.

Wymagania

1. wykształcenie min. zawodowe;
2. doświadczenie min. 1 rok;
3. aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych.

Prezentacja firmy

1. Baza Lotnictwa Transportowego jest przeznaczona do realizacji transpo... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
22/03/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne, Praca Praca w hotelu / Turystyka

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi