Opis stanowiska pracy
1. wykonywanie prac na kuchni wg wskazówek Kierownika Kuchni;
2. znajomość instrukcji i zasad prawidłowego procesu technologi mycia naczyń;
3. wykonywanie pracy sumiennie i staranie oraz stosowanie się do poleceń przełożonych;
4. utrzymywanie należytego porządku na stanowisku prac y;
5. właściwe obsługiwanie sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni.
Wymagania
1. wykształcenie min. zawodowe;
2. doświadczenie min. 1 rok;
3. aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
Prezentacja firmy
1. Baza Lotnictwa Transportowego jest przeznaczona do realizacji transpo...
1. Baza Lotnictwa Transportowego jest przeznaczona do realizacji transportu powietrznego naczelnych organów władzy państwowej Rzeczypospolitej Polskiej oraz realizacji zabezpieczenia logistycznego jednostek wojskowych oraz instytucji resortu Obrony Narodowej.
Ponadto 1BLTr realizuje bieżące potrzeby remontowe i obsługę techniczną sprzętu samochodowego, prowadzi naprawy i obsługę okresową sprzętu lotniczego i zabezpieczenia naziemnego.
Jednostka utrzymuje również w gotowości do eksploatacji infrastrukturę lotniskową, realizuje zadania ochronne kompleksów wojskowych oraz zabezpiecza wizyty delegacji zagranicznych.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 22/03/2017
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 2
- Min. doświadczenie:
- 1 rok
- Min. wykształcenie:
- Zasadnicze zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne, Praca Praca w hotelu / Turystyka