Opis stanowiska pracy

Opis stanowiska pracy
- Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki
- Zapewnienie czystości naczyń oraz zastawy stołowej i pomieszczeń kuchennych
- Zapewnienie właściwego funkcjonowania sprzętu kuchennego
- Wykonywanie innych zadań na polecenie Szefa Kuchni

Wymagania

Wymagania
- Aktualna książeczka sanepidu
- Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
- Dyspozycyjność
- Staranność
- Sumienność

Prezentacja firmy

Horeca Service - Polski HR Sp. z o.o to spółka należąca do Polski... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/12/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenia
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi