Numer oferty: StPr/20/0216
obsługiwanie i nadzorowanie urządzeń do gotowania mas cukierniczych
obsługiwanie i nadzorowanie urządzeń do ugniatania i przeciągania mas karmelowych oraz doprawiania i temperowania nadzień;
obsługiwanie i nadzorowanie urządzeń do przygotowywania i konszowania mas czekoladowych;
obsługiwanie i nadzorowanie urządzeń do formowania wyrobów cukierniczych i pokrywania ich masą czekoladową lub inną;
obsługiwanie i nadzorowanie automatów i półautomatów do zawijania wyrobów;
obsługiwanie i nadzorowanie zautomatyzowanych linii produkcyjnych do produkcji wyrobów cukierniczych;
nadzorowanie prawidłowości przebiegu poszczególnych operacji i procesów;
regulowanie działania maszyn i urządzeń podczas pracy, kontrolowanie wskazań przyrządów kontrolno-pomiarowych i regulowanie parametrów technologicznych;
mycie, czyszczenie, dezynfekowanie i konserwowanie urządzeń oraz usuwanie ich drobnych uszkodzeń.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Bydgoska 17, 89-520 Gostycyn, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.