Opis stanowiska pracy
Operator linii produkcyjnej
Miejsce pracy: Błonie, Leszno mazowieckie
Oferujemy:
- możliwość stałego zatrudnienia,
- możliwość przyuczenia do danego stanowiska pracy,
- stawki zatrudnienia od 12 do 16 zł. na /h w zależności od stanowiska,
- zapewniamy dowóz do pracy autobusem firmowym osobom z rejonu Sochaczewa.
Wymagania dla stanowiska operatora linii produkcyjnej:
- wykształcenie minimum zawodowe techniczne (mile widziane średnie i wyższe techniczne)
- gotowość do pracy zmianowej
- doświadczenie w pracy przy produkcji i obsłudze maszyn (wskazana branża spożywcza)
- sumienność, zaangażowanie, chęć do pracy
Zakres obowiązków dla Operatora linii produkcyjnej:
- Obsługa urządzeń linii produkcyjnej,
- Ustawianie parametrów, uruchamianie i wyłączanie maszyn
- Kontrolowanie procesu produkcji w zakresie dozowania surowców, paletyzowania i składowania,
- drobne, bieżące naprawy maszyn i urządzeń
- Utrzymywanie porządku na podległym obszarze produkcyjnym / stanowisku pracy
- Przestrzeganie przepisów BHP, przeciw pożarowych i ochrony środowiska,
- Zgłaszanie awarii i problemów technicznych
- ścisłą współpracę z kierownikami produkcyjnymi
Prezentacja firmy
Misja<br/>Działamy i rozwijamy się przekonani, że nasze produkty są nie ...
Misja
Działamy i rozwijamy się przekonani, że nasze produkty są nie tylko odpowiedzią na kulinarne potrzeby Konsumentów, ale także wpisują się w ich styl życia. Naszą misją jest oferowanie doskonałych jakościowo i smacznych produktów, które stanowią inspirację do przygotowywania zdrowych, szybkich i prostych posiłków. Chcemy, aby nasze produkty stanowiły kulinarną podpowiedź dla każdego, kto z nich skorzysta – niezależnie od tego, czy będzie szykował posiłek dla siebie, czy też dla znajomych lub rodziny.
Wizja
Oferując różnorodne produkty, których cechą wspólną jest wysoką jakość i smak, chcemy propagować pomysły na lekką, zdrową, warzywno-owocową kuchnię. Chcemy, aby nasze produkty stanowiły podstawę codziennej diety dla wszystkich, którzy cenią sobie połączenie smaku, jakości i czasu przygotowania potraw z kulinarną tradycją obecną od pokoleń w naszych domach.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 04/06/2016
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 10
- Min. doświadczenie:
- mniej niż 1 rok
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Praca na produkcji, Praca Inne, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis