• praca przy produkcji żywności azjatyckiej (kurczak, wołowina, farsz, makaron, ryż)
• praca odbywa się na hali produkcyjnej w temperaturze ok. 15⁰C
• dbanie o ciągłą i efektywną produkcję
• współpraca z działami: kuchenny, techniczny, spedycja
• zarządzanie osobami pracującymi na linii produkcyjnej
• współpraca z klientem w celu efektywnej produkcji
• reagowanie w sytuacjach awaryjnych
• znajomość języka angielskiego/ francuskiego- warunek konieczny!
• doświadczenie na w/ w stanowisku lub w branży spożywczej
• umiejętność zarządzania pracą innych osób
• umiejętność reakcji na sytuacje awaryjne
• umiejętność pracy w warunkach stresowych
• brak nałogów
HRBC Group jest miejscem gdzie skutecznie realizujemy projekty rekrutacy... Rozwiń
1.Administratorem danych osobowych jest HRBC Group Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Ślusarskiej 6/3, 30-710 w Krakowie. Dane kontaktowe Administratora, w tym dane Inspektora Ochrony Danych, dostępne są pod adresem hrbcgroup.eu. 2. Bezpośredni kontakt z Inspektorem Ochrony Danych możliwy jest pod adresem mailowym, znajdującym się na naszej stronie internetowej. 3.Dane osobowe przetwarzane są w cel... Zobacz więcej
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.