Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0569


Obowiązki:

praca w godzinach od 08:00 do 15:00; prowadzenie zajęć praktycznych i teroretycznychw kierunku gastronomicznym



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), gastronomiczne

Zawód:

  • Nauczyciel / instruktor praktycznej nauki zawodu
  • Technik organizacji usług gastronomicznych

Pozostałe wymagania:

  • Wynagrodzenie z awansem zawodowym; godziny pracy zgodnie z planem zajęć


Miejsce pracy: Śniadeckiego 4-6, 73-110 Stargard, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : od 08:00 do 15:00

Osoba do kontaktu: Dorota Truchaniec

Telefon: 91 577 27 27


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
28/04/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia, Praca Administracja Publiczna

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi