Praca w Dziale Jakości, pół etetu
Przygotowanie szkła laboratoryjnego
Przygotowanie pożywek mikrobiologicznych i odczynników
Pobieranie, ocena i archiwizacja prób surowców i wyrobów gotowych
Prowadzenie badań laboratoryjnych surowców i wyrobów oraz dokumentacji laboratoryjnej
Ocena i archiwizacja atestów surowców
Wystawienie atestów
Zwalnianie surowców i wyrobów do obrotu
Wykonywanie wszystkich czynności wynikających z zapisów procedur i instrukcji;
Znajomość zagadnień związanych z kontrolą jakości i technologią przetwórstwa spożywczego
Znajomość polskich i europejskich przepisów dotyczących prawa żywnościowego
Znajomość metod analitycznych
Firma Kulinaria S.A. należąca do Grupy Prymat, działa na rynku od 1997 r... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.