Opis stanowiska pracy

Firma cateringowa o ugruntowanej pozycji na rynku z okolic Grodziska Mazowieckiego (5 km od centrum) poszukuje pracownika na stanowisko młodszego kucharza. Praca od poniedziałku do piątku w godzinach: 6-14 lub 11-19.
Weekendy wolne oraz brak systemu zmianowego.

Oferujemy stabilną i intersującą pracę (umowa o pracę na okres próbny z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony), możliwość rozwoju zawodowego (nauka kuchni wegańskiej, wegetariańskiej, bezglutenowej), przyjazną atmosferę, atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do wiedzy i posiadanych umiejętności, możliwość płatnych nadgodzin oraz premii.

Wymagania

Mile widziane wykształcenie gastronomiczne (ewentualnie doświadczenie, choć niekoniecznie) oraz zainteresowanie zdrowym stylem odżywiania.
Preferowane osoby niepalące i z pozytywną energią.

Możliwość zatrudnienia osoby bez wykształcenia gastronomicznego, ale z praktyką gotowania dla większej rodziny w domu oraz najchętniej z pasją kulinarną.
Preferowane osoby na początku ścieżki zawodowej lub z dużym doświadczeniem życiowym.
Wymagana książeczka sanepidowska. Dodatkową zaletą będzie prawo jazdy.

Prezentacja firmy

Katering zdrowej żywności

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
14/02/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Czas trwania umowy
Okres próbny 3 m-ce, potem na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Wynagrodzenie
2 500PLN - 3 100PLN / Monthly (Brutto)
Premie, dodatki:
Nadgodziny, premia za wynik
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Inne

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi