Opis stanowiska pracy
Nowa restauracja w katowickiej dzielnicy Nikiszowiec - Śląska Prohibicja, poszukuje osób na stanowisko: menadżer restauracji
Zakres obowiązków:
- „Open/power/close”- sprawowanie od otwarcia do zamkniecia pieczy nad restauracją, pracownikami jak i jej gośćmi,
- Obchód klubu, sprawdzenie check-listy,
- Kontrola rezerwacji,
- Odprawa z pracownikami baru i sali,
- Obserwowanie monitoringu,
- Przygotowanie dokumentów do księgowości (faktury za przyjęcia itd.)
- Tworzenie ofert zgodnie z zapytaniami,
- Codzienna kontrola i nadzór podległych pracowników,
- Rozwiązywanie konfliktów (pracownik- gość-osoby obce)
- Dbałość o wizerunek miejsca,
- Współpraca z działem marketingu i PR w zakresie promocji restauracji i komunikacji w social media,
- Rekrutacja pracowników,
- Interwencja w sytuacjach awaryjnych,
- Kontrola jakości i szkolenia,
- Organizowanie przyjęć, bankietów, konferencji, spotkań, imprez okolicznościowych,
- Inicjowanie sprawnego funkcjonowania oraz wysokiego poziomu oferty gastronomicznej,
- Kształtowanie i podtrzymywanie wzorowych relacji z gośćmi
Wymagania
- Minimum 2-letnie doświadczenie w zakresie hotelarstwa i gastronomii,
- Zapał do pracy,
- Asertywność,
- Cierpliwość,
- Umiejętności organizacyjne,
- Umiejętność pracy pod presją czasu,
- Wielozadaniowość,
- Umiejętność zarządzania zespołem,
W dokumentach aplikacyjnych prosimy o umieszczenie zapisu: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29-08-1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 1997, Nr 133, poz. 883)”
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.
Prezentacja firmy
Śląska Prohibicja to restauracja istniejąca na śląskim rynku gastronomic...
Śląska Prohibicja to restauracja istniejąca na śląskim rynku gastronomicznym od grudnia 2017 roku. Ten krótki czas pozwolił na wypracowanie wysokiej pozycji, oraz zbudowanie marki, która dziś kojarzy się z miejscem wartym odpowiedzenia podczas wizyty w Katowicach i na Nikiszowcu. Za kuchnię odpowiada Szefowa Magda Nowaczewska, zwyciężczyni V edycji MasterChefa.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 10/01/2018
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 2 lata
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Obsługa klienta, Praca Kadra zarządzająca, Praca Kontrola jakości, Praca Catering / Gastronomia