#

Menadżer restauracji

Śląska Prohibicja

Katowice, śląskie

Opis stanowiska pracy

Nowa restauracja w katowickiej dzielnicy Nikiszowiec - Śląska Prohibicja, poszukuje osób na stanowisko: menadżer restauracji

 

Zakres obowiązków:

  • „Open/power/close”- sprawowanie od otwarcia do zamkniecia pieczy nad restauracją, pracownikami jak i jej gośćmi,
  • Obchód klubu, sprawdzenie check-listy,
  • Kontrola rezerwacji,
  • Odprawa z pracownikami baru i sali,
  • Obserwowanie monitoringu,
  • Przygotowanie dokumentów do księgowości (faktury za przyjęcia itd.)
  • Tworzenie ofert zgodnie z zapytaniami,
  • Codzienna kontrola i nadzór podległych pracowników,
  • Rozwiązywanie konfliktów (pracownik- gość-osoby obce)
  • Dbałość o wizerunek miejsca,
  • Współpraca z działem marketingu i PR w zakresie promocji restauracji i komunikacji w social media,
  • Rekrutacja pracowników,
  • Interwencja w sytuacjach awaryjnych,
  • Kontrola jakości i szkolenia,
  • Organizowanie przyjęć, bankietów, konferencji, spotkań, imprez okolicznościowych,
  • Inicjowanie sprawnego funkcjonowania oraz wysokiego poziomu oferty gastronomicznej,
  • Kształtowanie i podtrzymywanie wzorowych relacji z gośćmi

 

Wymagania

  • Minimum 2-letnie doświadczenie w zakresie hotelarstwa i gastronomii,
  • Zapał do pracy,
  • Asertywność,
  • Cierpliwość,
  • Umiejętności organizacyjne,
  • Umiejętność pracy pod presją czasu,
  • Wielozadaniowość,
  • Umiejętność zarządzania zespołem,

 

W dokumentach aplikacyjnych prosimy o umieszczenie zapisu: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29-08-1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 1997, Nr 133, poz. 883)”

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.

Prezentacja firmy

Śląska Prohibicja to restauracja istniejąca na śląskim rynku gastronomic... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
10/01/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Obsługa klienta, Praca Kadra zarządzająca, Praca Kontrola jakości, Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi