Osoba w sklepie musiała by łączyć funkcję kierownika ze sklepową/sklepowym.
Wymagania:
- Wykształcenie minimum średnie
- Co najmniej 1 rok doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej
- zainteresowania kulinarne
- Znajomość elementów mięsa kulinarnego i jego możliwe przeznaczenie
- Nastawienie pro – klienckie
- Uczciwość, kreatywność
- Motywacja do pracy i realizacja celów sprzedażowych
- Książeczka zdrowia (sanitarno – epidemiologiczna)
Zadania:
- współpraca i opieka nad obecnymi Klientami oraz pozyskiwanie nowych Klientów
- aktywna realizacja planów sprzedażowych
- zapewnienie profesjonalnej obsługi klienta
- nadzór nad zamówieniami towarów, przyjmowanie dostaw
- nadzór i organizacja pracy podległego personelu
- dbanie o ekspozycję towaru w sklepie
- koordynacja akcji marketingowych, promocyjnych w sklepie
- organizowanie inwentaryzacji i nadzór nad jej sprawnym przebiegiem
- obsługa kasy fiskalnej
- dbałość o dobre wyniki sklepu
Mile widziana:
-umiejętność obsługi kasy fiskalnej
Oferujemy:
- Możliwość zdobywania doświadczenia w firmie o stabilnej pozycji na rynku
- Wynagrodzenie zasadnicze plus premia motywacyjna uzależniona od wykonanych zadań
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
Osoby zainteresowane prosimy o wysłanie CV ze zdjęciem oraz listu motywacyjnego. Prosimy podać również oczekiwania finansowe. Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Prosimy również o zamieszczenie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w ofercie dla potrzeb niezbędnych przy realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych (DZ.U. nr 133, poz. 883)
Zakład Masarski istnieje od 1989 roku. Działalność firmy to przed... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.