Opis stanowiska pracy

WYMAGANIA:

  • Minimum 2 letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w restauracji (mile widziane osoby z lokalnego środowiska)
  • Doświadczenie w samodzielnym zarządzaniu kilkunastoosobowym zespołem w restauracji
  • Doświadczenie w obsłudze kelnerskiej
  • Zdolności menedżerskie
  • Nienaganna prezencja i wysoka kultura osobista
  • Znajomość zasad savoir vivre
  • Umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji zarówno z klientem indywidualnym jak i biznesowym
  • Znajomość lokalnego rynku gastronomicznego
  • Zdolności analityczne
  • Znajomości systemu HACCP i BHP
  • Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
  • Biegła znajomość języka angielskiego
  • Odporność na stres, umiejętność pracy pod presją czasu
  • Odpowiedzialność, zaangażowanie, samodzielność, dyspozycyjność, operatywność, kreatywność
  • Znajomość obsługi programów gastronomicznych oraz programów magazynowych
  • Praktyczna znajomość pakietu MS Office oraz narzędzi komunikacji elektronicznej
  • Mile widziane prawo jazdy kat. B

 

OBOWIĄZKI:

  • Prowadzenie restauracji w centrum Katowic
  • Zapewnienie standardu usługi kelnerskiej na najwyższym poziomie
  • Właściwe zarządzanie personelem i jego rekrutacja
  • Szkolenie nowych pracowników
  • Realizowanie celów założonych przez kierownictwo
  • Budowanie przyjaznej atmosfery i pozytywnych relacji zarówno z gośćmi jak i współpracownikami
  • Organizacja imprez okolicznościowych w tym bankietów, eventów, wystaw
  • Aktywny udział i merytoryczny wkład w kształtowanie rozwoju restauracji oraz rozpoznawalności marki na rynku i w mediach społecznościowych poprzez m in. tworzenie, uczestnictwo i nadzorowanie akcji reklamowych
  • Nawiązywanie kontaktu i współpraca z instytucjami kulturalnymi, oświatowymi
  • Nawiązanie i utrzymywanie relacji z klientami biznesowymi
  • Dbanie o utrzymanie wysokiego standardu lokalu oraz jakości świadczonych usług
  • Nadzór nad optymalizacją kosztów restauracji i kuchni
  • Zaopatrywanie restauracji w niezbędne do jej funkcjonowania produkty i materiały zgodnie ze standardem firmy
  • Odpowiedzialność za przestrzeganie przepisów Kodeksu Pracy, SANEPiD, BHP i systemu HACCP

 

GWARANTUJEMY:

  • Pracę w dobrze funkcjonującej i renomowanej firmie
  • Pracę pełną wyzwań oraz możliwości samorealizacji i kreacji własnych pomysłów
  • Samodzielność w działaniu oraz w zakresie podejmowanych decyzji
  • Możliwość wykorzystania i rozwoju swojego doświadczenia poprzez różnorodność zadań
  • Partnerstwo oraz duży kredyt zaufania
  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Atrakcyjne wynagrodzenie

Prezentacja firmy

OLIMP to sieć restauracji serwująca posiłki w samoobsługowym systemie sp... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
10/03/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca, Praca Kontrola jakości, Praca Obsługa klienta

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi