Obowiązki na stanowisku pracy:
- Organizacja i koordynacja imprez odbywających się w restauracji i poza nią
- Stały rozwój restauracji w tym pozyskiwanie nowych klientów i partnerów
- Prowadzenie negocjacji handlowych
- Zarządzanie pracą zespołu pracowników, prowadzenie rekrutacji i szkoleń
- Kontrola i optymalizacja kosztów
- Rozliczanie restauracji , współpraca z biurem podatkowym
- Doskonalenie standardów obsługi, planowanie pracy
Od Kandydatów oczekujemy:
- Wykształcenia wyższego mile widziane kierunki: ( gastronomia, hotelarstwo, technologia żywienia)
- Doświadczenia (min. 3 lata) na podobnym stanowisku popartego sukcesami
- Znajomości budowania pozycji rynkowej restauracji ( menu, sezonowość , wizerunek)
- Umiejętności nawiązywania kontaktów i prowadzenia skutecznych rozmów handlowych
- Znajomości zasad efektywnego zarzadzania restauracją i kierowania zespołem
- Nienagannej uczciwości, staranności i umiejętności pracy pod presją czasu
- Znajomości j. angielskiego w mowie i piśmie (znajomość innych języków będzie dodatkowym atutem)
- Znajomości przepisów i regulacji dotyczących zbiorowego żywienia
Oferujemy:
- Prace pełną wyzwań
- Współpracę z profesjonalistami w branży
- Uczestnictwo w ciekawym projekcie ( Szczegóły na spotkaniu)
- Doskonałą, możliwość zaspokajania własnych ambicji zawodowych w przyjaznej atmosferze
- Wynagrodzenie adekwatne do zamierzonych i osiąganych celów
Kandydatom do pracy zapewniamy całkowitą dyskrecje
\\\\\\\"Gościniec na Rozdrożu\\\\\\\" to restauracja i pokoje goś... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.