Obowiązkiem osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie między innymi:
1. Sprawowanie nadzoru nad prawidłową realizacją zadań działu gastronomii, w zakres których wchodzi
• Zapewnienie prawidłowości świadczenia usług gastronomicznych w podległych restauracjach i punktach gastronomicznych
• Prowadzenie magazynu i zaopatrzenie w towar.
• Współpraca z Działem Bazy Noclegowej w przygotowaniu posiłków dla gości.
• Współpraca z Działem Artystycznym przy obsłudze gastronomicznej imprez.
• Współpraca z Działem Operacyjnym w zakresie obsługi gastronomicznej grup.
• Współpraca z Marketingiem w zakresie promocji oferty gastronomii.
• Współpraca z Obsługą Techniczną w zakresie utrzymanie obiektów, urządzeń i wyposażenia w pełnej sprawności.
2. Opracowanie grafików oraz rozliczanie czasu pracy podległych pracowników
3. Opracowanie rocznego budżetu działalności i jego realizacja w zakresie działania działu,
4. Prowadzenie dokumentacji finansowej podległego działu,
5. Nadzór nad higieną osobistą personelu, higieną obsługi i produkcji wydawanych posiłków,
6. Zapewnienie koncesji na sprzedaż alkoholu.
1. Doświadczenie na stanowisku managera w branży gastronomicznej
2. Wysokie umiejętności w zakresie planowania pracy zespołu, delegowania zadań i monitorowania ich realizacji
3. Umiejętność budżetowania wydatków, sporządzania podstawowych dokumentów finansowych zgodnych z wytycznymi księgowości
4. Sumienność i odpowiedzialność
5. Wysoko rozwinięte umiejętności analityczne i interpersonalne
6. Silna orientacja na wyniki, dobra organizacja pracy
7. Komunikatywność oraz wysoka kultura osobista
8. Odporność na stres
Miasteczko Westernowe Twinpigs powstało w Żorach, niedaleko centr... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.